Azlinayati's FotoPage

By: Azlinayati Manaf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Snowy Playground

 
Afif singgah playground masa on the way balik from play school...


Saturday, 11-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Mesra Aidilfitri Manchester

As usual.. our neighbor Ayil n Aisyah
Me n Zarif
Beny n food nye
View all 8 photos...
Majlis Mesra Aidilfitri Manchester organized by MSD, MCCH n MCOT (kalau tak salah la, sbb dpt jemputan n pegi je) di Moss Side. Event start kol 11.00 pg, tp kami sampai around 12.30 dah.. Meriah betul n ramai sungguh org Manchester yg dtg.

Lps habis event.. trus jln2 cari letih kat Trafford Center.. saje.. bwk Abg Faizal n family gi jln2 kat sana

Here are some pictures of the event...


Saturday, 4-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
First Raya Manchester 2008

The Host
Co-Host
The Guest yg dtg dari jauh
View all 9 photos...
Tahun ni first time kami beraya berempat (first time Zarif sambut Aidilfitri), tp terpaksa beraya sendiri2 sbb duduk jauh... huhu..

Actually Raya hari Selasa, tp sbb Beny ada kelas everyday.. so, postpone celebration ke weekend. Kebetulan ada la Jasmy dtg all the way from Glasgow utk join sambut raya sama (actually, nak tlg pass charger camera yg kami tertinggal kat KL tu skali), Safiyya from Surrey yg dah ckp awal mase kat BTN lg nak dtg raya and Huda from Edinbrough pon jumpe mase kat BTN. Selain tu, default la jiran sebelah Ayil n family.

Kali ni, Ayil kata kami plak jadi host.. asyik2 rumah die je yg kene jadi host sbb kami kata rumah die suam2 sikit. Rumah kami plak all the time sejukkk jek. Tp ntah.. may be this time sbb kami ada tetamu kot.. rumah ni tak de la sejuk sgt..

So, plan dgn Ayil nak buat mkn2 sempena Aidilfitri utk kami yg tak celebrate since 4 hari yg lalu. Menu yg dah dipersetujui:-
1. Nasi Impit
2. Kuah Lontong
3. Kuah Kacang
4. Rendang Ayam
5. Apple Crumble (Esah's specialty)
6. Sambal Udang
7. Mee Rebus
8. Kuih Raya

Heheh.. kalau tgk menu,.. meriah kan.. ye laa.. first time raya sendiri2. Anyway.. semua berjalan lancar.. siap meriah sbb beny ada jugak jemput member kelas die yg dtg bwk rombongan skali..


Friday, 3-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Finally dah dpt charger..

First Shot lps charge bateri
More shots
The cook
View all 6 photos...
Akhirnye.. sampai jugak charger camera nih.. Thanks to Jasmy sbb tlg bawakkan all the way from KL..

Ni laa.. a few gambar yg di ambik lps bateri dah charge.


Wednesday, 17-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Our House for the next 3 years..

Depan Rumah.. Afif tanak join bergambar
Crumpsall Park.. dekat je ngan rumah
Kat Park lagi
View all 5 photos...
Camera sendiri dah habih bateri. So, terpaksa menempel camera neighbor (Ayil) utk ambik gambar.. Thanks Aisyah for sharing the pic. Amik gambar ni mase pegi Crumpsall Park dgn Ayil's parents-in-law before derang balik Malaysia..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net